Många års erfarenhet av hantverksbageri – vi kan gott surdegsbröd!

Sommaren 2007 öppnade vi vårt ekologiskt certifierade bageri Brothaus Moberg i Åkersberga med fokus på tyska surdegsbröd och svenska bakverk. Sortimentet var mycket populärt och välkänt.

År 2017 öppnade det ekologiska bageriet Brothaus Moberg sina dörrar i Tyskland.

Många av våra kunder i Sverige och Tyskland har provat att baka bröd själva hemma. För vissa är dock ansträngningen att göra sin egen naturliga surdeg för stor. Det kräver tid och planering.

Därför har vi börjat omvandla vårt populära sortiment till ekocertifierade bakmixer under 2019. Helt utan konserveringsmedel och kemiska tillsatser.
Sedan dess har våra kunder entusiastiskt bakat sina egna bröd: enkelt och gott.

Välkommen till Tillasgården: Vi är lyckligt tillbaka i Sverige och producerar våra eko bakmixer med kravcertifierat mjöl från svenska gårdar. Vi lägger fokus på kvalitet och mycket smak. Därför väljer vi våra ingredienser med omsorg. Alla påsar fylls för hand av oss själva på Tillasgården.

Njut av doften av hembakat bröd och den underbara smaken – Guten Appetit!

Vi har Eko-Certifikat!