Dinkelbröd
Dinkelbröd är ett smakrikt fullkornsbröd som görs av fullkornsspeltmjöl med sesam-,
linfrö- och solrosfrön.
Det är hälsosamt och saftigt, med den typiska smaken av spelt: nötig och mycket god. Rena matglädjen!
Se fler brödsorter
Bondbröd
BondbrödEtt klassiskt och rustikt bondgårdsbröd som kan kombineras med alla typer av pålägg. Ett lite lättare bröd för hela familjen och varje dag som innehåller kärnvete- och rågfullkornsmjöl från svenska gårdar. Naturligtvis kan det också bakas som en limpa, så att...
Tyskt Lantbröd
Tyskt LantbrödLantbröd är ett typiskt rågbröd från Tyskland: saftigt, med stark brödsmak och fylligt tack vare den höga andelen fullkornsrågmjöl. Naturligtvis kan det också bakas som en limpa, så att du inte behöver knåda och forma degen. Det är en perfekt kvällsmacka...
Rågfullkornsbröd
RågfullkornsbrödRågfullkornsbröd är ett starkt och fylligt bröd med en mild surdegssmak. Som alla våra fullkornsbröd är det mycket fiberrik. Det lämpar sig för alla typer av pålägg, men vi tycker att det passar bäst som en rejäl räkmacka.[gallery link="file"...
Fullkornsbröd
FullkornsbrödFullkornsbröd är rikt på fibrer och saftigt tack vare fullkornsråg- och -dinkelmjöl samt linfrön, sesam- och solrosfrön. Vi rekommenderar att du tillsätter en riven morot i degen: det ser inte bara snyggt ut utan gör brödet extra saftigt. Om du inte vill...
Sockerkringlor
SockerkringlorBulla upp din fika med saftiga, läckra sockerkringlor! Bra hållbarhet tack vare kalljäsning: förvara degen i kylskåpet i 1-2 dagar. En hög andel fullkornsdinkelmjöl och lång jäsningstid gör degen särskilt lättsmält och ger extra bra smak. Kringlorna kan...
Kavring
KavringKavring är ett utmärkt bröd för alla högtider under året. Lyxa till din buffé med en kryddig men ändå mild brödsmak som passar bra till sill, lax, skinka och ost. Du kan också baka brödet utan sirap, i så fall är det bara att tillsätta vatten och jäst, så får...
Surdegsbaguette
SurdegsbaguetteRustik surdegsbaguette med god hållbarhet tack vare kalljäsning: Låt degen ligga i kylskåpet i 1-2 dagar. Du får två läckra surdegsbaguetter på ca 500 g vardera. För ännu mer medelhavssmak kan du förädla degen med oliver, fetaost, soltorkade tomater...
Danskt Rågbröd
Danskt rågbrödDanskt Rågbröd är ett grovt och robust bröd med en fin och mild smak – ett starkt rågbröd med solros och linfrö som passar perfekt till en riktigt god ost. Du kan också baka brödet utan sirap, i så fall är det bara att tillsätta vatten och jäst: se...