Surdegsbaguette
Rustik surdegsbaguette med god hållbarhet tack vare kalljäsning: Låt degen ligga i kylskåpet i 1-2 dagar. Du får två läckra surdegsbaguetter på ca 500 g vardera.
För ännu mer medelhavssmak kan du förädla degen med oliver, fetaost, soltorkade tomater mm.
Se fler brödsorter
Bondbröd
BondbrödEtt klassiskt och rustikt bondgårdsbröd som kan kombineras med alla typer av pålägg. Ett lite lättare bröd för hela familjen och varje dag som innehåller kärnvete- och rågfullkornsmjöl från svenska gårdar. Naturligtvis kan det också bakas som en limpa, så att...
Tyskt Lantbröd
Tyskt LantbrödLantbröd är ett typiskt rågbröd från Tyskland: saftigt, med stark brödsmak och fylligt tack vare den höga andelen fullkornsrågmjöl. Naturligtvis kan det också bakas som en limpa, så att du inte behöver knåda och forma degen. Det är en perfekt kvällsmacka...
Rågfullkornsbröd
RågfullkornsbrödRågfullkornsbröd är ett starkt och fylligt bröd med en mild surdegssmak. Som alla våra fullkornsbröd är det mycket fiberrik. Det lämpar sig för alla typer av pålägg, men vi tycker att det passar bäst som en rejäl räkmacka.[gallery link="file"...
Dinkelbröd
DinkelbrödDinkelbröd är ett smakrikt fullkornsbröd som görs av fullkornsspeltmjöl med sesam-,linfrö- och solrosfrön. Det är hälsosamt och saftigt, med den typiska smaken av spelt: nötig och mycket god. Rena matglädjen



















