Bröd & Kommunikation
Vad har gott bröd och god kommunikation gemensamt? Vi behöver båda för våra liv! Tillasgården står för gott och nyttigt bröd och god och framgångsrik kommunikation. Många års erfarenhet och kompetens hjälper oss med båda.
Bianka Moberg är utbildad bagare sedan många år tillbaka och har framgångsrikt utvecklat egna recept. Hon ligger bakom de ekologiska brödbaksmixerna med varumärket Tillasgården.
Jörg Moberg har arbetat som kommunikationschef i Sverige, England, Tyskland och Luxemburg. Hans specialitet, som bygger på många års praktisk erfarenhet, är kriskommunikation och internkommunikation.
Tillsammans är vi Tillasgården – Bröd & Kommunikation
Många års erfarenhet av hantverksbageri – vi kan gott surdegsbröd!
Sommaren 2007 öppnade vi vårt ekologiskt certifierade bageri Brothaus Moberg i Åkersberga med fokus på tyska surdegsbröd och svenska bakverk. Sortimentet var mycket populärt och välkänt.
År 2017 öppnade det ekologiska bageriet Brothaus Moberg sina dörrar i Tyskland.
Många av våra kunder i Sverige och Tyskland har provat att baka bröd själva hemma. För vissa är dock ansträngningen att göra sin egen naturliga surdeg för stor. Det kräver tid och planering.
Därför har vi börjat omvandla vårt populära sortiment till ekocertifierade bakmixer under 2019. Helt utan konserveringsmedel och kemiska tillsatser.
Sedan dess har våra kunder entusiastiskt bakat sina egna bröd: enkelt och gott.
Välkommen till Tillasgården: Vi är lyckligt tillbaka i Sverige och producerar våra eko bakmixer med kravcertifierat mjöl från svenska gårdar. Vi lägger fokus på kvalitet och mycket smak. Därför väljer vi våra ingredienser med omsorg. Alla påsar fylls för hand av oss själva på Tillasgården.
Njut av doften av hembakat bröd och den underbara smaken – Guten Appetit!
Vi har Eko-Certifikat!